O Nama

Gradimo
povjerenje
od 2016.

TEHNIČKA PODRŠKA

Tehnička Podrška d.o.o. je domaća ICT tvrtka bazirana u Splitu. Bavimo se razvojem, implementacijom i integracijom komunikacijskih, sigurnosnih i sistemskih rješenja te pružanjem usluga održavanja računala, mreža i sustava. Rješavanje ICT izazova ne shvaćamo samo kao posao nego kao i strast pa ih rješavamo kvalitetno i pouzdano. To dokazuju i svi veliki uspješni projekti koje smo do sada odradili. Zadovoljstvo naših korisnika nam je na prvom mjestu.


Misija i vizija
  • Postati vodeći sistem integrator u regiji
  • Poboljšati poslovanje klijenata koristeći najnovije tehnologije

Surađujemo sa globalnim tehnološkim kompanijama kao što su Cambium Networks, VMWare, MikroTIK, MediaKing, Fluke... što našim klijentima garantira sigurnost i pouzdanost u radu. Svakodnevno implementiramo nova rješenja u ključnim ICT spektrima: softverska rješenja, infrastrukturna i mrežna rješenja (aktiva), rješenja tehničke zaštite i pasivna mrežna rješenja. Naš odjel tehničke podrške garantira da će svaki vaš problem biti otklonjen u najbržem mogućem roku, sa minimalnim "downtime-om"

TEHNIČKA PODRŠKA U BROJEVIMA

15

Godina iskustva
u IT sektoru

10

Uspješno završenih
velikih projekata

5

Relevantnih
IT certifikata

14

Domaćih
i međunarodnih partnera
KRATKA POVIJEST

U 2016. krenuli smo kao mala firma
koja se bavi servisom IT opreme


Od tada smo prerasli u jednog od najvećih sistem integratora na našim prostorima, sa tendencijom eksponencijalnog rasta. U posljednjih godinu dana proširil smo naš tim sa 2 stručnjaka i učetverostručili poslovanje

Partneri
Klijenti